Pikkukäärme 1.-30.1.

Jos olet horoskoopiltasi Pikkukäärme olet hyvin onnekas tässä kuussa. Saatat löytää esim. kadunkulmasta 5 euroa tai voitat arpajaisissa! Voi myös käydä niin että ystäväsi antaa sinulle anteeksi pienestä riidastanne ja saat koulusta hyvän numeron. Onni hymyilee sinulle! Älä kuitenkaan innostu liikaa sillä onni loppuu kuukauden kuluttua. Nauti siis iloisena näistä onnen hetkistä!

 

Kamu- lohis 31.1. -29.2.

Saat tässä kuussa itsellesi monia uusia ystäviä. Sitten keksit monia hauskoja asioita vanhojen ystäviesi kanssa! Pidätte yhteyksiä ystävänpäivään asti… ja jopa sen jälkeenkin. Tapaat myös vanhan sydänystäväsi jota et ole nähnyt ainakaan kahteen vuoteen! Saattaa olla että kuukauden loputtua ette tapaa toisianne pitkään aikaan. Joitakin kamujasi saatat nähdä vielä kerran kuukaudessa ja/tai viikossa.

 

Huhu- lohis 30.2. -31.3.

Tässä kuussa paljastat kaikille huonot puolesi: olet kamala juorukello! Ystäväsi pelkäävät kertoa sinulle salaisuuksia! Jotkut saattavat kertoa hitusen jotain sinulle. Teet kuukauden puolessa välissä parannuksen mutta saatat vielä paljastaa ihmisille jotain ”hauskaa”.

 

China käärme   1.- 31.4.

Järjestät upeat juhlat mitä kukaan ei ole koskaan ennen nähnyt tai osannut unelmoida! Kaikki kutsutut tulevat paikalle. Älä innostu kuitenkaan suunnittelemaan mitään yksityiskohtia sillä moni niistä menee pieleen juhlien aikana. Hankit tämän kuun aikana uuden tyylin jota kaikki kadehtivat!

 

Lohikäärme 1.-27.5.

Tässä kuussa kannattaa varoa puhelimen käyttöä. Kotiisi tulee niin hirveä puhelinlasku että vanhempasi meinaavat pyörtyä! Kaiken lisäksi jotkut ”ystäväsi” soittavat sinulle pilareita. Unohdat myös sammuttaa puhelimen kun menet kouluun joka on tosi, tosi paha juttu! Saat myös kokea uusia kokemuksia kuukauden aikana. Esim. uutta harrastusta, tapaat uusia ystäviä ja rupeat pitämään jostakin koulu aineesta josta et ole ennen pitänyt.

 

Himmuli 28.5.-31.6.

Käyt perheesi kanssa upeassa museossa/tivolissa/matkailukohteessa josta et ole koskaan kuullutkaan. Matkalla tapaat uusia ystäviä ja saat kokeilla uusia kokemuksia! Ja  paikassa jossa käytte on sinusta aivan ihanaa. Ja kun lähdette kotiin sinä raukka  suorastaan itket!

 

Lohikäärme kaksonen 1.7.-31.7.

Kaadut kadulla mutta se koituukin onneksesi. Löydät kolikon tai ale-kupongin lempi kauppaasi. Koirasi syö kotitehtäväsi mutta seuraavana päivänä opettaja on onneksi kipeä. Hukutat ystäväsi ja sinun leffa liput mutta löydät kadulta samanlaisen lipun ja samaan leffaan. Sinulla on oikea ”onni onnettomuudessa” kuukausi!

 

Fisu Kisu 1.8.-31.8.

Odottelet kevään tuloa innoissasi etkä millään jaksaisi viettää rauhassa ystävänpäivää ja talvea… koska kun kevät saapuu sinun luokkasi alkaa tehdä kaikkea jännää ja perheesi myös! Ystävätkin saattavat käydä leffassa tai kaupungilla kanssasi. Rakastat myös kukkien kasvua, lumen sulamista ja lintujen laulua. Ystävänpäivänä keräät äidillesi ihanan kimpun jota hän ei ole ikinä nähnyt!

 

Violetti Koira 1.9.-31.9.

Selviydyit joulusta hienosti sillä et kestä perhe hössötyksiä. Pidät enemmän omasta rauhastasi. Uusivuosi sujui paremmin kuin viime vuonna: ihailit ilotulitteita koko illan sillä rakastat eri värejä.

Saat kuulla äidiltäsi myös suuren salaisuuden jonka osaat pitää viisaasti sisälläsi. Löydät kirjastosta myös upean kirjan josta tulee lempikirjasi!

 

Punainen Kissa 1.10.-31.10.

Saat itsellesi silmälasit ja uuden lemmikin. Perjantaina onnenlukusi 7 pelastaa henkesi! Saat ystävänpäivä lahjaksi inhottavan värisen paidan ja pelkäät kertoa asiasta lahjan antajalle. Sen vuoksi menet salaa vaihtamaan paidan lempi väriisi. Ole varovainen: se paljastuu ennen pitkään!

 

Sininen Lohikäärme 1.11.-31.11.

Tämä kuu koulussa on sinulle erityisen rankka. Onneksi iso ja upea mielikuvituksesi ja viisaat aivosi pelastavat sen! Sinäkin saat uuden lemmikin niin kuin Punainen Kissa ja myös uuden perheen jäsenen. Tässä kuussa 8 päivänä tapahtuu jotain ihanaa ja jännittävää!

 

Punainen Siili 1.12.-31.12.

Joudut kahteen pelottavaan ja jännittävän hauskaan tapahtumaan. Torstaina koulussa tapahtuu jotain mitä et voi uskoa todeksi! Ystäväsi suurissa juhlissa sinusta tulee ystäviesi keskuudessa suosituin ja löydät myös uusia ystäviä. Naurat paljon ja kerrot hauskoja vitsejä. Se on hyvä juttu! Jatka vaan, Siili!